19SEP2017

Beslut ansökan externa kurser/utbildningar på annan ort P5

Nu kan du logga in i webbansökan för att se om du är beviljad eller ej beviljad till kurser/yrkesutbildningar som hålls på annan ort! Blev du inte beviljad kommer du få rektors motivering per mail.

Du kan se din status i webbansökan under 'min studieplan'.

 

Statusförklaring finner du här: Statusförklaring

Har du blivit beviljad en kurs eller utbildning kommer den anordnande skolan att kontakta dig senast en vecka innan kursstart med mer information. Om du inte blir antagen av den anordnande skolan kommer du istället bli kontaktad av oss på Vuxenutbildningen.

Relaterade nyheter

  • 23 OKT 2017
    Miljögifter sprids från vardagsprodukter såsom leksaker, möbler, golv och kläder. Barn i förskoleverksamhet är särskilt känsliga då de vistas lång tid i den miljön. Därför har Upplands-Bro kommun under flera år arbetet för att skapa...
  • 19 OKT 2017
    Den 24 oktober är det halv studiedag på vuxenutbildningen - alltså inga lektioner på eftermiddagen, men förmidags- och kvällslektionerna hålls som vanligt.
  • 11 OKT 2017
    Vi har platser kvar till kurser inom Vuxenutbildningen som startar den 16 oktober. Webbansökan är öppen för sena ansökningar och det är först till kvar som gäller.