7SEP2017

Välkommen på öppet hus i polisens nya områdeskontor i kommunhuset

Den 26 september bjuder Upplands-Bro kommun och polisen in till öppet hus i polisens nya områdeskontor i kommunhuset i Kungsängen. Under öppet hus kommer du kunna mingla med polisen och kommunpolitiker. Det kommer också att serveras fika.

Den 26 september är det öppet hus med mingel och fika i polisens nya områdeskontor i kommunhuset. (Foto: Mostphotos)

 Polisen flyttade in i det nya kontoret den 5 september.

Från kommunen kommer kommundirektör, Maria Johansson och kommunstyrelsens ordförande, Camilla Janson (S), att delta. Från polisen sida kommer Jörgen Karlsson, lokalpolisområdeschef i Järfälla och Upplands-Bro, att närvara.

Polisens nya områdeskontor

Polisen finns på plats i det nya områdeskontoret varje tisdag mellan 14.30 till 16.30 för att kunna svara på frågor och möta Upplands-Broborna.

Ett områdeskontor är en plats för möte, information och dialog. Här går det bra att lämna tips eller synpunkter till polisen. Kommunens ambition är att på sikt även kunna öppna ett områdeskontor i Bro.

Tid och plats

Datum: Tisdagen den 26 september
Tid: 14.30-16.30
Plats: Kommunhuset, Kungsängen

Välkommen!

Relaterade nyheter

  • 19 SEP 2017
    Nu kan du logga in i webbansökan för att se ditt antagningsbesked för kurser/yrkesutbildningar på annan ort! Du kan se din status i webbansökan under 'min studieplan'.
  • 14 SEP 2017
    Hipp, hipp, hurra! I år firar Finland 100 år av självständighet. Kommunen firar jubileet genom att arrangera massor av kulturevenemang. Jukka Salo och Armi Ruuskanen tillhör arbetsgruppen som, tillsammans med kommunen, jobbat med att...
  • 14 SEP 2017
    Varje år delar kommunen ut priset Årets Upplands-Broare för att uppmärksamma personer som på olika sätt gjort en insats som goda förebilder i kommunen. Årets pris går till veterinärerna Agnes Lenart och Hubert Nowakowski, som sedan...