5SEP2017

Nu har polisen flyttat in i kommunhuset

Idag flyttade polisen in i sitt nya områdeskontor i kommunhuset i Kungsängen. Polisen kommer att vara på plats varje tisdag mellan 14.30 till 16.30 för att kunna svara på frågor och möta Upplands-Broborna.

Kommunstyrelsens ordförande, Camilla Janson och Jörgen Karlsson, närpolischef i Järfälla och Upplands-Bro är nöjda med det nya samarbetet.

– Vi hälsar polisen varmt välkomna och ser fram emot att utöka vår dagliga kontakt och samverkan med polisen i Upplands-Bro, och samtidigt förbättra servicen för Upplands-Broborna. Ökad tillgänglighet ger ökade möjligheter till dialog mellan polisen, kommunen och Upplands-Broborna. Vi arbetar också för att på sikt få polisen tillgängliga i Brohuset i Bro centrum, säger Camilla Janson (S), kommunstyrelsens ordförande, Upplands-Bro kommun.

Områdeskontor

Ett områdeskontor är en plats för möte, information och dialog. Här går det bra att lämna tips eller synpunkter till polisen, däremot går det inte att söka pass.

Polisen sitter i Kontaktcenter vid huvudentrén i kommunhuset. För den som vill prata enskilt finns mötesrum i anslutning till kontoret.

Relaterade nyheter

  • 14 SEP 2017
    Varje år delar kommunen ut priset Årets Upplands-Broare för att uppmärksamma personer som på olika sätt gjort en insats som goda förebilder i kommunen. Årets pris går till veterinärerna Agnes Lenart och Hubert Nowakowski, som sedan...
  • 12 SEP 2017
    Har du fått Statistiska centralbyråns (SCB) årliga medborgarundersökning i brevlådan? I så fall är du en av 1200 slumpmässigt utvalda Upplands-Brobor som får tycka till om kommunens verksamhet. Vid den senaste undersökningen, för två...
  • 11 SEP 2017
    Antalet bostadsinbrott har ökat, inte bara i Upplands-Bro utan i hela länet. Därför rullar vi ut ytterligare en grannstödsbil, som ska cirkulera runt om i kommunen och skapa trygghet i våra bostadsområden. Grannstödsförarna fungerar...