19JUN2017

Åk gratis badbuss mellan Bro och Hällkana badplats

Tisdagen den 20 juni börjar kommunens badbuss köra gratis badturer mellan Bro centrum och Hällkana badplats. Bussen är öppen för alla och kör varje vardag, under hela sommaren, fram till den 17 augusti.

Foto: Mostphotos

 

Avgångstider

Från Bro centrum till Hällkana
Avgångstid: 10.00

Från Hällkana till Bro centrum
Avgångstid: 14.00

Begränsat antal platser

Badbussen avgår från parkeringen vid blomsteraffären i Bro centrum. Bussen är märkt med en skylt i bussfönstret. Bussen har 8 platser. Först till kvarn gäller.

Rullstolsramp

Bussen kan bara transportera en rullstol och personen måste själv kunna förflytta sig till ett säte och spänna fast sig med bälte. Ramp finns på bussen.

Här kan du läsa mer om badplatsen i Hällkana

Relaterade nyheter

  • 22 JUN 2017
    Grattis till bordtennisklubbarna och alla andra som kommer att kunna nyttja en ny hall i Upplands-Bro kommun! Efter flera års process så blir det äntligen verklighet: En fullstor sporthall anpassad för bordtennis kommer att byggas...
  • 21 JUN 2017
    Vi tar ett samlat grepp om sommaren och erbjuder aktiviteter för alla sommarlovslediga barn och ungdomar i Upplands-Bro kommun. Kulturaktiviteter, sport, bio, bad och mycket mer. Här finns förhoppningsvis något för alla intressen och...
  • 30 MAJ 2017
    På tisdag den 6 juni firar vi Sveriges nationaldag. Här i Upplands-Bro arrangeras traditionellt firande med musik, dans och vajande fanor på flera platser.