19JUN2017

Åk gratis badbuss mellan Bro och Hällkana badplats

Tisdagen den 20 juni börjar kommunens badbuss köra gratis badturer mellan Bro centrum och Hällkana badplats. Bussen är öppen för alla och kör varje vardag, under hela sommaren, fram till den 17 augusti.

Foto: Mostphotos

 

Avgångstider

Från Bro centrum till Hällkana
Avgångstid: 10.00

Från Hällkana till Bro centrum
Avgångstid: 14.00

Begränsat antal platser

Badbussen avgår från parkeringen vid blomsteraffären i Bro centrum. Bussen är märkt med en skylt i bussfönstret. Bussen har 8 platser. Först till kvarn gäller.

Rullstolsramp

Bussen kan bara transportera en rullstol och personen måste själv kunna förflytta sig till ett säte och spänna fast sig med bälte. Ramp finns på bussen.

Här kan du läsa mer om badplatsen i Hällkana

Relaterade nyheter

  • 19 APR 2018
    Den 30 april firar vi våren genom att tända eldar och lyssna på körsång. Valborgsmässoafton har fått sitt namn från det kristna helgonet den heliga Valborg men högtiden är äldre än så. Ursprungligen tändes eldar för att bränna ut det...
  • 18 APR 2018
    Lars Eriksson blev Årets Upplands-Brokonstnär. Han tog emot priset i Konsthallen/Kulturhuset i Kungsängen den 18 april. - Det känns överväldigande att få det här fina priset, säger han.
  • 6 APR 2018
    Nytt för våren är att det finns ett vattenfys-pass i Bro simhall. Vattenfys är träning i vattnet med betoning på styrka. Kör så tufft som du vill och orkar och kom i form till sommaren!