12APR2017

Byggplaner i sommar?

Funderar du på att bygga i sommar? Då är det hög tid att skicka in din ansökan eller anmälan till kommunens bygglovsavdelning.

Foto: Mostphotos

Det är väldigt många som söker åtgärder så som inglasningar och mindre tillbyggnader inför sommaren, därför behöver vi ha in din ansökan i så god tid som möjligt för att den ska hinna handläggas.

För kortare handläggningstid är det bra om ditt ärende är så komplett som möjligt när det kommer in till kommunen.

Läs gärna vår broschyr ”Tillbyggnad av en- och tvåbostadshus” som finns på sidan eller ta hjälp av Kontaktcenter på telefon 08-581 690 00 för mer information.

Bygglovsavdelningen har telefontid måndag till torsdag klockan 09:00-11:00. Du hittar även mer information på www.upplands-bro.se/bygglov

Skicka din ansökan till:

Upplands-Bro kommun
Bygg- och miljönämnden
196 81 Kungsängen

Det går även bra att skicka din ansökan via e-post till:
bygg-ochmiljonamnden@upplands-bro.se

Relaterade nyheter

  • 29 JAN 2018
    Från och med torsdagen den 1 februari (preliminär tidsplan) stängs delar av gång- och cykelvägen längs med Enköpingsvägen i Kungsängen (mellan centrumrondellen och korsningen Skolvägen/Enköpingsvägen) av. Avstängningen sker på grund...
  • 26 JAN 2018
    I fredags togs det första spadtaget för 152 nya hyreslägenheter vid Ringvägen i Kungsängen. Lägenheterna, som varierar från ettor till fyror, är fördelade på sju byggnader med utsikt över Mälaren.
  • 19 JAN 2018
    Nu presenterar kommunen ett förslag om en plan (VA-plan) som ska ge en långsiktig planering för vatten- och avloppsförsörjningen i Upplands-Bro. Planen gäller både kommunalt och enskilt vatten och avlopp.