22AUG2016

Första spadtag för nytt stall

Nu är det dags att inleda arbetet med att uppföra det nya stallet vid ridskolan. Ett symboliskt första spadtag tas torsdagen den 25 augusti klockan 13.00, välkommen!

Foto: Angelo Nieto

Upplands-Bro kommun uppför ett nytt och modernt stall i samarbete med Upplands-Bro Ryttarförening. Stallet, med 48 nya hästboxar, beräknas stå klart för inflyttning efter hästarnas sommarbete 2017. Det uppförs av NOVAB AB till en kostnad av ca 21 miljoner kronor.

Ett symboliskt första spadtag tas av Kultur- och fritidsnämndens ordförande Andrée Wright (MP) och vice ordförande Naser Vukovic (S) klockan 13.00 den 25 augusti.

Adress: Husbyvägen 1, mellan Kungsängen och Bro.

Välkomna!

Relaterade nyheter

  • 23 OKT 2017
    Under vecka 42-44 visas utställningen Kvinnor och barn på hemmafronten, i kommunhuset i Kungsängen. Utställningen är en del av Finland 100-projektet – ett projekt som uppmärksammar Finlands 100-årsjubileum i år, med kulturaktiviteter...
  • 20 OKT 2017
    Nu finns årets höstlovsprogram att hämta i Brohuset, Kulturhuset och kommunhuset. Du kan även ladda ned programmet digitalt. Programmet är fullt med aktiviteter för lediga barn och unga.
  • 14 SEP 2017
    Hipp, hipp, hurra! I år firar Finland 100 år av självständighet. Kommunen firar jubileet genom att arrangera massor av kulturevenemang. Jukka Salo och Armi Ruuskanen tillhör arbetsgruppen som, tillsammans med kommunen, jobbat med att...