22AUG2016

Första spadtag för nytt stall

Nu är det dags att inleda arbetet med att uppföra det nya stallet vid ridskolan. Ett symboliskt första spadtag tas torsdagen den 25 augusti klockan 13.00, välkommen!

Foto: Angelo Nieto

Upplands-Bro kommun uppför ett nytt och modernt stall i samarbete med Upplands-Bro Ryttarförening. Stallet, med 48 nya hästboxar, beräknas stå klart för inflyttning efter hästarnas sommarbete 2017. Det uppförs av NOVAB AB till en kostnad av ca 21 miljoner kronor.

Ett symboliskt första spadtag tas av Kultur- och fritidsnämndens ordförande Andrée Wright (MP) och vice ordförande Naser Vukovic (S) klockan 13.00 den 25 augusti.

Adress: Husbyvägen 1, mellan Kungsängen och Bro.

Välkomna!

Relaterade nyheter

  • 6 JUL 2018
    Missade du Historisk mosaik, en storslagen föreställning om Upplands-Bros brokiga historia som gavs i Kulturhuset i Kungsängen den 23 maj? Nu kan du läsa lokalprofilen Börje Sandéns manus med massor av spännande berättelser om lo...
  • 29 JUN 2018
    Vi önskar alla boende och besökare i Upplands-Bro en trevlig sommar och passar på att informera om öppettider för biblioteket, simhallen, kretsloppscentralerna etc.
  • 27 JUN 2018
    Nu kommer det in många klagomål på lösspringande hundar och nedskräpning på badplatserna. Här kommer en påminnelse om vad som gäller på kommunens badplatser.