Näringslivsträff med tema e-handel

Tid:2018-05-03 15:00 - 2018-05-03 17:00
Plats:Bro Park, Önsta Allé 1, Bro
Arrangör:Upplands-Bro kommun
Kategori:Näringsliv
03 maj 2018

Vi bjuder på fika i härliga Bro Park och börjar eftermiddagen med ett nytt koncept där företagare, som är intresserad, får möjligheten att kort presentera sin verksamhet. Därefter informerar Nassim Nyholm om kommunens företagslots och sedan är det dags för huvudföreläsaren Urban Lindstedt.

Starta e-handelsföretag

Urban Lindstedt föreläser om hur man i praktiken startar och bedriver ett e-handelsföretag i Sverige. Han kommer att föreläsa allt från hur e-handeln ser ut idag, framgångsrika e-handlare, kundernas väg till köp och hur man bygger digitala varumärken, vilka krav man bör ställa på plattformen, kostnader m.m. men berättar även om rätt betallösningar och vad kunder förväntar sig. Urban Lindstedt är journalist, författare och föreläsare inom e-handel. Han har bevakat branschen sedan 2000 och har skrivit boken e-handlarens handbok och driver podden e-handelstrender. Urban har även arbetat som konsult inom branschen.

Presentation av verksamheten Destinys Care AB

Azar Tavallali som är verksamhetschef för Destinys Care AB presenterar kort sin verksamhet, som är privat utförare av hemtjänst och personlig assistans.

Information om kommunens företagslots

Nassim Nyholm, kommunens näringslivsutvecklare, informerar om företagslotsen. Upplands-Bro kommuns företagslots är en väg in till kommunen för företagare och en servicefunktion som bistår med information och hjälper till att hitta rätt bland lagar och regler.

Företagslotsen samlar berörda tjänstemän vid en och samma tidpunkt för att hantera företagets ärende på ett så smidigt och effektivt sätt som möjligt.

Fika serveras från kl. 14.45. Välkomna!

Camilla Janson (S)
Kommunstyrelsens ordförande

Sista anmälningsdag är torsdagen den 26 april.

Anmäl dig här