Körtest och gruppintervju

För att bli behörig till trafiklärarutbildningen ska du i din webbansökan bifoga ett godkänt körtest. Körtest kan du göra på några olika trafikskolor i Stockholmsområdet.
Observera! Vi godtar inte några andra körtest.

Efter godkänt körtest ska du boka in dig på gruppintervju. 
Observera! Boka endast gruppintervju EFTER ett godkänt körtest. Vi kommer att ta bort din bokning om du bokar innan körtestet är klart.

Utbildningsstart januari 2019.
Nästa utbildning planeras starta i januari 2019. Sista ansökningsdag till nästa utbildningsstart är 2018-11-15.

Boka körtest

Du kontaktar själv de som utför körtesterna och bokar in samt betalar på plats till de som utför testet. Kostnad 550 kronor. Tidsåtgång ca 40–60 minuter.

När du utför körtestet ska du ta med körkort (minst behörighet B utan villkor 78/automat) och körtestblanketten som finns att skriva ut här.

Du bör ha läst igenom nedan blanketter. Påskrifter sker senare i antagningsprocessen.

Efter genomfört körtest ska du bifoga ditt körtest i webbansökan tillsammans med övriga dokument. Läs noga all information som finns på vår hemsida.

Vi öppnar igen för körtester 2018-09-01. Mer information om vart du kan boka körtest kommer att finans här på hemsidan senast 2018-08-18.

Nästa utbildning planeras starta i januari 2019. Sista ansökningsdag till nästa utbildningsstart är 2018-11-15.

Boka gruppintervju

För att boka tid på gruppintervju behöver du skapa ett konto på denna sida, fyll noga i namn, telefonnummer och adress: Boka tid för gruppintervju

Gruppintervjuerna kommer att hållas i trafiklärarutbildningens lokaler, Energivägen 19, Brunna, Kungsängen 25–28 november. Det kommer att finnas tider till alla som söker och har klarat körtestet. Vi lägger till fler tider när den första dagen börjar bli full.

 

Kontakt

Vuxenutbildningen
Tel: 08-581 693 00
E-post: vux@upplands-bro.se
Besöksadress: Kyrkvägen 6
19630 Kungsängen

Text för lättläst (radera textmodulen om sidan inte ska ha lättläst)